Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /customers/b/d/e/accentaplast.se/httpd.www/wordpress/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 0

Pierre Larsson

Ny Investering

 Nyheter  Kommentarer inaktiverade för Ny Investering
mar 152014
 

Det är mycket bra  tryck på produktionen. Vi har därför investerat i ytterligare 2 maskiner. Dessa blev installerade och togs i drift under januari 2014.

formspruta

Kompetens höjning

 Nyheter  Kommentarer inaktiverade för Kompetens höjning
Dec 202013
 

Vi har har höjt vår personals kompetens med kompletterande utbildning. Vi tackar Mats Svensson och John Mikkelä från Kreol of Sweden AB för en utmärkt utbildningsdag.

Större Lokaler

 Nyheter  Kommentarer inaktiverade för Större Lokaler
sep 202013
 

Vi har blivit trångbodda så vi har  utökat vår yta i Kallinge Företagscenter med cirka en tredjedel. Större lager för råmaterial och färdiglager.

Lager

Bra start på 2013, ytterligare en ny maskin

 Nyheter  Kommentarer inaktiverade för Bra start på 2013, ytterligare en ny maskin
mar 212013
 

Det har varit en mycket hög beläggning i vår produktion i starten av 2013 och det ser inte ut att bli sämre … snarare tvärtom. Det kommer ske en viss ökning under detta kvartal. Därför har en ny 160 tons Haitian maskin  beställs från våra underleverantör. Den nya maskinen installeras under april månad i år.

Ny Maskin

 Nyheter  Kommentarer inaktiverade för Ny Maskin
mar 082013
 

Accenta Plast AB har fått en stor order från  kund som innebär att vår produktion kräver en maskininvestering. Investering av en en 120 tons maskin är gjord och maskinen är  installerades och togs i drift under februari 2013.120 ton formspruta